· 

Anderhalf jaar verder

En voor je het weet ben je alweer anderhalf jaar verder...

 

Mijn goede voornemen om iedere week een blog te schrijven werd even aan de kant gezet. Want het was druk. Ik wist dat Steef en ik samen konden verbouwen maar inmiddels is het nog veel meer dan dat! We doen samen het huishouden, we brengen de kinderen samen naar school, we bezoeken samen alle feesten, we ontvangen samen onze gasten.. En we zijn nog steeds gelukkig getrouwd! Al zeg ik het zelf. chapeau :-)!

 

Hoe staat het nu met Casa Positividad?

Nou, wij zijn trots hoor! We hebben alle drie de appartementen klaar en up and running! Jeej! Maar zoals je je wellicht nog kunt herinneren hebben we een aardig project. Zo zijn we nu bezig met het leggen van een laatste terras, het inrichten van de tuin en nog wat kleine klusjes in en rondom het huis. Maar we zijn een mooie bestrating rijker, het babybadje is gevuld en de bbq ruimte is een plaatje geworden! Als je ons de laatste weken had gezien dan had je ons ook niet gezien, zo snel gingen we! We kregen heel veel hulp van buren, vrienden en familie! Ontzettend rijk mogen we ons rekenen!

 

Tussendoor hebben we ook nog een hele leuke aflevering opgenomen voor een tv programma waar ik nog helemaal niets over mag verklappen. Maar t.z.t. zal ik jullie er natuurlijk uitgebreid over berichten! Pip en Riff genieten inmiddels al van een heerlijke zomervakantie die 12 weken mag duren...! Afgelopen woensdag hadden ze hun 'graduation' van de kleuterschool. In September beginnen ze in de eerste klas (groep 3) en ze kijken er heel erg naar uit! Ze vullen hun dagen nu met spelen, zwemmen, laat naar bed gaan en lang uitslapen. Ze genieten van de aanwezigheid van onze gasten en alle nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! 

 

De hondjes hobbelen de hele dag achter ons aan. Arme Siep heeft zijn kruisband afgescheurd dus die hobbelt wat langzamer. Freya voelt zich inmiddels helemaal thuis in ons gezin en heeft al een aantal nieuwe hondenvriendjes op bezoek gehad. Heel veel gezelligheid dus hier in Casa Positividad! Maar er moet natuurlijk ook tussendoor nog gewerkt worden. Met de zomerzon is dat soms best pittig maar we weten waar we het voor doen! Vorige week stonden Steven en ik uit het raam te turen naar ons buiten terras. We zagen de gasten aan tafel schuiven en een praatje maken met elkaar. 'Ach kiek noe..'Zei ik trots. Hier doe je het voor! Zo zat het in ons hoofd en als je dan ziet dat het werkelijkheid wordt maakt dat ons enorm trots en gelukkig. We krijgen dan ook van iedereen te horen dat ze het zo gezellig vinden en dat het voelt als thuiskomen. We zijn heel trots dat we zoveel lieve mensen mogen en gaan ontvangen en we gaan dit, nu al, fantastische seizoen lekker voortzetten.

 

Naast de verhuur van onze appartementen zijn er ook nog andere nieuwe ontwikkelingen gaande. Omdat er heel veel vraag is naar Stevens bouwtechnische inzicht en hij regelmatig voor gasten op pad gaat om een huis te bezichtigen gaan we dit ook aanbieden. Hij geniet ervan om zijn adviezen te delen en mensen inzicht te geven in de mogelijkheden die een pand te bieden heeft rekening houdend met de regels en wetgeving en de aanvraag van vergunningen.

 

Nou, ik denk dat dit in een peulenschil een kleine kijk was in ons leven op dit moment. We wensen jullie allemaal een heerlijk weekend en tot gauw! 

Beso grande para todos!

 

Steven, Loes, Pip en Riff