Aline Plomp

Zorgeloos met verpleegkundige zorg of begeleiding op vakantie naar Spanje bij Casa Positividad!
Heeft er iemand binnen jullie gezelschap zorg of begeleiding nodig, dan is dat nu ook mogelijk tijdens je vakantie onder de Spaanse zon! ☀️ Als HBO- verpleegkundige kan ik zorg bieden voor jong en oud, passend bij jou! Samen maken we een plan op maat, zodat iedereen optimaal kan genieten van de vakantie.
Ik zal mij kort voorstellen: Ik ben Aline Plomp, Nederlandse HBO-verpleegkundige en ben 33 jaar. Ik ben BIG-geregistreerd en ben 10 jaar werkzaam geweest in Nederland. Graag wilde ik meer van de wereld zien. Ik ben op ontdekkingstocht gegaan en heb in verschillende landen gewoond en gewerkt in de zorg. Na een periode van reizen heb ik uiteindelijk mijn thuis gevonden in het prachtige Spanje en woon ik nu in het mooie, kleine plaatsje Llíber tussen de bergen en vlakbij zee. Vanuit deze plek aan de Costa Blanca bied ik mijn service aan, op maat gemaakt voor jou.
Naast de gebruikelijke verpleegkundige zorg ben ik ook in te zetten als begeleidster.
Met veel ervaring in de psychiatrie kan ik bijvoorbeeld de begeleiding verzorgen van kinderen die extra aandacht nodig hebben, iemand met een verstandelijke beperking, autisme etc. Dan gaan wij er samen een leuke tijd van maken en heeft de rest van het gezelschap de ruimte om even wat anders te gaan doen. Tevens kan ik bij Casa Positividad verpleegkundige thuiszorg bieden indien dit wenselijk is.
Interesse? Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!