· 

Ik vertrek!

Zoals de meesten van jullie wellicht weten heeft onze deelname aan Ik vertrek afgelopen zaterdag 14 Januari een hele mooie aflevering opgeleverd. Na 14 maanden gevolgd te zijn door het programma en zelf veel gevlogd te hebben met onze dagboekcamera is het dan echt a wrap! 

 

Samen met familie vrienden en buren en wat tapas en drankjes zaten we er klaar voor. En het was echt heel gek om jezelf opeens op televisie te zien. (Én te horen...jezus, ik dacht dat ons Limburgse accent best meeviel!) Maar al gauw nam de emotie het over en kwamen de: 'Óch ja!' En 'Oh nee!' momentjes. En wat hebben we gelachen! Maar het was soms ook slikken. Al met al voor ons een heel bijzondere aflevering.

 

Diezelfde avond ging het op social media los. Onze telefoons stonden roodgloeiend en de e-mails bleven binnen stromen. Wat een liefde! We hadden gehoopt met onze deelname een inspiratie te zijn voor andere gezinnen met dezelfde dromen. En als ik alle lieve berichtjes en mails mag geloven zijn we dat wel degelijk! Ik had niet verwacht dat het zoveel los zou maken. Mails van mensen die wilden zeggen dat ze zo trots op ons waren, genoten hadden van de aflevering, Pip en Riff zo leuk vonden, eindelijk zelf de knoop door gingen hakken of hun eigen verhaal kwijt wilden. Maar ook al meteen heel veel boekingen. Het doet absoluut iets met ons en ik denk dat de naam van onze casa de spijker op de kop slaat. Want wat een positiviteit!

 

Natuurlijk roept de aflevering ook vragen op. Want hoe kun je nu zo snel een huis kopen, waar komt die tweede hond vandaan en waarom wordt Riff zijn verjaardag niet gevierd? Nou heel simpel... De olifant in de koelkast! 14 Maanden filmen en dat allemaal in één aflevering proppen... Er moet natuurlijk wel geknipt en geplakt worden. En het Ik vertrek team is werkelijk fantastisch, we zijn ontzettend blij met onze aflevering en wij denken dat het een hele mooie samenvatting is van ons avontuur! 

 

En dan besef je opeens dat 2 miljoen mensen de aflevering gezien hebben. We werden zelfs hier in de omgeving al meerdere malen aangesproken en herkend. Ik vind het zo ontzettend lief als mensen de moeite nemen om te vertellen hoe inspirerend ze de aflevering vonden. Wij willen jullie daarom allemaal bedanken voor alle geweldige  complimenten, boekingen en mooie verhalen! Spread the positivity!

 

En voor de ik vertrek lovers onder onze lezers:

Op facebook en instagram gaan we binnenkort unseen bits posten! Want ondanks dat er veel geknipt en geplakt is hebben wij natuurlijk al ons eigen vlogmateriaal in bezit! En jawel, er zit nog vanalles leuks tussen dat we maar al te graag met jullie delen! Dus stay tuned.

 

Dikke zoen,

Steven, Loes, Pip en Riff!